Меню сайту
Міні-чат
Форма входу
Пошук
Друзі сайту
Статистика
 

Субота, 18.05.2024, 07:59

                      



Головна » 2009 » Лютий » 19


Nightwish — фінській рок-гурт, створений 1996 року в місті Кітєє (Kitee), який виконує музику в стилях павер-метал і симфо-метал. Особливістю творчості гурту є поєднання жіночого оперного вокалу із атмосферою павер-металу. У своїй країні вони досягли успіху після першого синглу.

Наприкінці 2005 року з гурту було звільнено вокалістку Тар'я Турунен, і її замінила Анетт Ользон.

Історія гурту

Ідея заснувати групу Nightwish спала на думку Туомасу Холопайнену після ночі, проведеної біля похідного вогнища зі старими друзями. Група утворилася невдовзі після цього, у липні 1996 року. Холопайнен запрошує у якості вокалістки Тар'ю Турунен, яка володіє непоганими вокальними здібностями. Третім до групи приєднується гітарист Ерно Вуорінен.
Перше промо-фото музикантів

Спочатку їх стиль ґрунтувався на експериментах Туомаса з клавішним ... Читати далі »
Категорія: Групи | Переглядів: 3242 | Додав: metal-archives | Дата: 19.02.2009

Rammstein — рок-гурт зі східного Берліну, музика якого стилістично тяжіє до індустріального металу з елементами електроніки.

Походження назви

Назва гурту ймовірно походить від назви західно-німецького міста Рамштайн (нім. Ramstein), де в 1988 році загинуло 70 чоловік у результаті авіакатастрофи, що відбулася на авіашоу американських ВВС. Про це свідчить початкова назва гурту — Rammstein-Flugschau (Авіашоу-Раммштайн), а також пісня «Rammstein», що стала «візитною карткою» групи, змістом відсилає до трагедії, що відбулася на базі Рамштайн. Додаткова буква «m» створює гру слів, оскільки німецьке дієслово «rammen» означає «урізатися в щось».

В той же час учасники гурту відкидають цю версію:

    «Назва віддзеркалює силу та потужність (Rammstein — таранний камінь), ... Читати далі »
Категорія: Групи | Переглядів: 2090 | Додав: metal-archives | Дата: 19.02.2009


Створення

Засновники групи - вокалістка Емі Лі і гітарист Бен Муді  - уродженці маленького містечка Літл Рок, штат Арканзас, США. Вони познайомилися в літньому таборі християнської молоді в 1993году, коли ним було по 13 і 14 років відповідно. По спогадах Бена Муді, він звернув увагу на Емі, коли вона грала пісню Meat Loaf  - I Would Do Anything for Love на фортепіано. Муді: Кілька років тому Емі і я були в одному молодіжному таборі. Я грав з групою культової музики, а Емі була учасником богослужінь на відкритому повітрі. Якось у вільний час я сидів в спортзалі і дивився баскетбольний матч. На іншій стороні майданчика була сцена, на якій стояло піаніно. Я сидів і просто вмирав з нудьги, коли раптом до моїх вух донеслися звуки піаніно, що грало вступ до «I Would Do Anything for Lov ... Читати далі »
Категорія: Групи | Переглядів: 1919 | Додав: metal-archives | Дата: 19.02.2009

Скачать фильмы

Copyright MyCorp © 2024 |